پس از اتمام فرآیند پخت، قطعه پلی یورتان از درون قالب خارج و در دمای محیط سرد می شود. محصول نهایی این روش، می تواند جامد، نیمه جامد و یا دارای ساختاری سلولی باشد.
همان طور که پیشتر گفته شد، مواد اولیه پلی یورتان عایق یخچال، نقش مهمی در کیفیت عایق کنندگی یخچال و به طور کلی، کارکرد یک یخچال دارند. چگالی نهایی فوم پلی یورتان، توسط کنترل مقدار تولید گاز درون سیستم انجام میشود. این امر، با مقدار عامل فوم زایی که در سیستم استفاده میشود می تواند تنظیم شود؛ اما، با افزودن عوامل فوم زا شیمیایی از جمله آب، اتصالات اوره در پلیمر ایجاد میشود که میتواند منجر به شکل گیری فومی سفت تر و شکننده تر شود.
در این فرآیند، دیگر نیازی به حرارت دهی به مواد (مخلوط پلی یورتان) و ذوب آنها پیش از تزریق به داخل قالب نیست. در نتیجه، در این روش مواد به محض اختلاط به داخل قالب تزریق می شوند. موادی که برای این فرآیند استفاده می شوند، رزین هایی با ویسکوزیته پایین هستند که موجب سهولت در فرآیند تزریق آنها به قالب می شود.
همچنین این فوم به عنوان عایق صوتی و حرارتی در ساختمان ها نیز کاربرد دارد. این فوم دارای چگالیهای مختلف بوده و در چگالیهای مختلف دارای خواص مختلف میباشد. بنابراین به دلیل تنوع در خاصیت این فوم در زندگی روزمره ما کاربردهای بسیار زیادی دارد.
اگر نیاز به عایق حرارتی با عملکرد بالا دارید، فوم پلی یورتان یک گزینه مناسب است.
خواص عایق حرارتی خوب فومهای سخت پلی یورتان از ترکیب ساختار فوم با سلول بسته و گازهای سلولی که رسانای گرمای ضعیفی هستند، ناشی میشود.
چون این نوع فوم پلی یورتان میتواند از خارج شدن برودت از قسمت داخلی یخچال و فریزر به محیط گرم بیرون جلوگیری کند.
در واقع، یخچال ها و فریزرهای مدرن دارای بدنه ای از صفحات فلزی در بیرون و در قسمت داخلی آنها لایه ای از فوم پلی یورتانی سخت است که هم به عنوان بخشی از ساختار و هم به عنوان ماده ای عایق ایفا نقش می کند. فوم پلی یورتانی سخت دمای داخل یخچال را حفظ می کنند بنابراین مصرف انرژی را کاهش می دهند.
پلی یورتان بسیار سبک است و به همین خاطر حمل و نقل آن آسان است
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
سپس طراحیهای پیشرفتهتری توسط بسیاری از شرکتهای دیگر انجام شد که در نتیجهی آن دستگاههایی کاربردیتر طراحی گردید. مبنای تمام این طراحیها بر اساس شیمی پلییورتان پایهگذاری شدهاند. فرآیند به طور معمول روش واکنش قالبگیری تزریقی است که برای تهیه فوم پلییورتانی مورد استفاده قرار میگیرد؛ هم فوم با پوسته متراکم و جدا نشدنی و هم فومهای متخلل دارای سلولبندی بسیار click here ریز را میتوان با استفاده از این روش در کوتاهترین زمان تولید نمود.
همین فرآیند برای عایق سازی درب یخچال نیز استفاده می شود. خواص چسبندگی خوب پلی یورتان به ما این اطمینان را می دهد که پیوند محکمی بین لایه داخلی با بیرونی ایجاد شده است که مانع از تبادل حرارتی می شود.
در میان این لایه ها، فوم سخت پلی یورتان قرار میگیرد که هم به عنوان ماده پرکننده و هم عایق کننده عمل میکند و در خط مونتاژ یخچال و حین تولید در کارخانه، اعمال شده و درون بدنه یخچال فرآیند فوم شدن و پخت آن صورت میپذیرد. خواص چسبندگی پلی یورتانها منجر به تشکیل پیوند قوی و ثابت میان دیوارههای درونی و بیرونی یخچال میگردد و همچنین، مانع از تبادل حرارت بین بیرون و داخل یخچال خواهد شد.
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شرکت پتروفناوری نیک می باشد